Grupo Motor

1358546

Lídia Muñoz Cáceres

Mare de dues nenes encantadores. Vaig néixer a Sant Feliu el 1981, vaig créixer a Roses i vaig passar la meva joventut en el barri de Mas Lluí. Des de fa temps visc a Falguera.  Apassionada pel voleibol amb el que he estat vinculada jugant, arbitrant, entrenant i competint fins gairebé els trenta. Llicenciada Ciències Polítiques i de l’Administració per l’UAB, on vaig començar a implicar-me en els moviments estudiantils, compaginant estudis i diferents treballs, com tants joves. A nivell local, vaig començar de la mà de l’Àngel Merino, a Joves d’Esquerra Verda i després a Iniciativa per Catalunya. Des de 2003, sóc regidora, primer a l’oposició, i des de 2011 al govern local, amb les responsabilitats de l’Àrea de Territori, Sostenibilitat i activitat econòmica; regidora de joventut, i des de 2015, també regidora de Dones i Polítiques d’Igualtat.

1361507

Manuel Leiva Velázquez

45 anys, informàtic, activista, comunista i regidor.

loren

Loren Rider Jiménez

Vaig néixer a Sant Feliu de Llobregat de mare i pare Andalusos al barri de Can Calders fa 43 anys. Sóc família monomarental del Leo i  la Ástel, de vuit i tres anys. La meva formació reglada va començar a l’Institut Martí Dot de Sant Feliu a on vaig obtenir el títol de Tècnica Administrativa, més endavant vaig formar-me en matèria de prevenció de riscos professionals a l’Escola del treball de Barcelona, cursant un Cicle de Grau Superior, aquesta formació em va donar l’ oportunitat de continuar la meva formació a la Universitat de Barcelona portant a terme la Diplomatura de Relacions Laborals. Actualment estic finalitzant un postgrau per la UAB, “Idees i experiències Polítiques Transformadores”.

Sóc militant sindicalista de CCOO des de l’any 1995, militant política de Podem des del seu naixement al l’any 2014, actualment formo part del Cercle de Sant Feliu.

Membre del Consell Escolar de l’Escola Nadal.

Agent Antirumor intercultural del Ajuntament de Barcelona.

La meva professió fa onze anys és la de Formadora Sindical a la Comissió Obrera Nacional de Catalunya a on tinc com a missió empoderar a la representació sindical de les empreses de gran part de Catalunya, amb l’objectiu principal de dignificar les condicions de vida de la població treballadora.

Aquest projecte polític des del comú republicà, el feminisme i l’ecologisme, em motiva perquè estic convençuda que des de la correlació de forces que podem aportar  les esquerres a Sant Feliu, tenim el repte i l’oportunitat de fer visible que es pot treballar de forma horitzontal i democràtica des dels barris i les places del nostre municipi.

pedro

Pedro Gómez Jordán

Nascut l’any 1972 a Sant Feliu de Llobregat. Fill d’immigrants de Laujar d’Andarax (Almeria) vaig néixer al barri Falguera on vaig viure durant 30 anys. Des que em vaig casar al 2002, sóc veí de Can Calders. Sóc inspector mecànic i treballo a APPLUS Iteuve Tecnology S.L . Sóc Delegat de Prevenció de Riscos Laborals del Comitè d’Empresa d’ITV i President del Comitè de Seguretat i Salut Laboral de la mateixa Empresa. Des de 1993 sóc voluntari de Creu Roja a Sant Feliu i des de 2008 sóc el vice-president primer de l’Assemblea Local. Sóc Secretari d’organització del Sindicat Reformista de Treballadors i actualment estic cursant el Grau de relacions laborals i ocupació a la UOC. Sóc el responsable d’Organització de ICV a Sant Feliu i també participo a l’AMPA de l’escola dels meus fills, el Gaudí.

Susana Joaquín del Río

Nascuda l’any 1970. Tècnica Superior en Educació Infantil i actualment, cursant estudis d’enginyeria informàtica a la UOC. Veïna del barri de Mas Lluí en l’actualitat, vaig créixer a un barri amb identitat de classe, el barri de la Salut, que va marcar la meva trajectòria política i social en la lluita i la reivindicació per un lloc on viure millor, on tothom tingui accés a un serveis públics de qualitat; així, em preocupa especialment la sanitat i l’educació pública, i tot allò relacionat amb l’atenció a les persones, i la defensa del medi ambient. En aquest sentit, actualment sóc voluntària en una associació de defensa forestal.

Hores d’ara, em guanyo la vida com administrativa, però també he treballat a diferents escoles bressol, i altres tasques que m’han permès anar tirant endavant la meva família.

La meva motivació de formar part del Grup Motor a Sant Feliu és el fet de continuar treballant en la transformació social a partir d’una àmplia majoria.

miguel-1

Miguel Ángel Pavón Fernández

Nascut l’any 1977 a L’Hospitalet de Llobregat, estic casat, tinc un fill de 7 anys i espero una altra filla a l’octubre. Des del 2004 sóc veí del barri Falguera de Sant Feliu de Llobregat, on he estat vocal i tresorer de l’associació de veïns. Llicenciat en Dret per la UB treballo al departament financer d’una multinacional química holandesa. Estic afiliat a CCOO des del 2004 i sóc militant d’EUiA de Sant Feliu de Llobregat. Entre les meves inquietuds destacaria la defensa de l’escola pública, on vaig participar el 2016 a la plataforma Sant Feliu Es Mou que va aconseguir salvar una de les línies de P3 de l’escola pública Miquel Martí i Pol que la Generalitat volia tancar.

Eva Magdalena Blanco Vives

Nascuda a L’Hospitalet de Llobregat l’any 1973. Casada i mare de dues filles de 13 i 9 anys. Veïna de Sant Feliu de Llobregat des del 2005. Enginyera tècnica d’obres públiques de professió amb 20 anys d’experiència, tècnic superior en Prevenció de Riscos laborals  i màster en Energies renovables. Els darrers cinc anys en exercici lliure de la professió transformant l’espai públic de forma sostenible, de municipis de l’Àrea Metropolitana com a redactora de projectes i directora d’obra. Professora de PRL en cursos de formació per a l’ocupació i coordinadora de seguretat en obra civil.

Sempre disposada a posar el meu gra de sorra pel bé comú motiu pel qual milito d’ICV a Sant Feliu des del 2016 i sóc Secretària de l’Associació de Veïns de Mas Lluí. Amant de la vida en família, la natura i de les bones tertúlies de sobretaula amb els amics.

Amb motivació de col.laborar en  nous projectes transformadors m’he apuntat al grup motor de Catalunya en Comú a Sant Feliu per a continuar en la lluita pels drets i la llibertat de totes.

sonia

Sonia Moyano Polonio

Nascuda a Sant Feliu de Llobregat l’any 1981, he crescut a cavall entre la Falguera i la Salut, barris on resideix gran part de la meva família. El meu nucli familiar està compost per la meva parella, la nostra filla de 10 anys i tres companys de quatre potes. Administrativa especialitzada en comerç internacional, logística i postvenda; amb estudis d’enginyeria tècnica electrònica pendents de finalitzar. L’any 2012 vaig començar a militar a Pirates de Catalunya motivada per l’assemblearisme i la democràcia directa. Formo part de Mary Read, grup feminista a escala estatal, des de la seva creació en 2014. I de Gats i Gossos Sant Feliu, grup animalista, des del 2015. Molt implicada amb el comerç local, vaig estar 4 anys al càrrec de la llibreria del barri de la Salut que ara dirigeix la meva parella. Estic molt conscienciada en què l’educació, i l’acció directa de la ciutadania, és primordial per canviar aquesta societat; cosa per la qual procuro transmetre-ho a la meva filla, actuant socialment per defendre aquests valors.

Jorge Rodríguez Rosales

Nascut l’any 1959 a Granada.

Estudis: Agent Immobiliari (AICAT), Perit Judicial Immobiliari i en la actualitat Estudiant de Dret en la UOC.Vaig arribar a Sant Feliu de Llobregat l’any 1970, on el any 1978 vaig començar a fer tasques de suport a la associació de veïns del barri de la Salut de Sant Feliu en la Vocalia de joves de la mateixa associació, des de les hores e treballar per fer un Sant Feliu mes juts i mes social, a partir de aquel moment e estat fundador del Consell Local de Joventut i Esplais, fundador del Club Jove Nou Styl, Fundador del Diables de la Salut, President del AMPA Col·legi Verge de la Salut, en la actualitat sóc col·laborador de Iniciativa i del Club Rítmica Sant Feliu.La meva motivació per participar en aquest  grup motor és el fet de col·laborar en la unificació de diferents entitats amb diferents formes de pensar per poder enriquí la nostre forma de veure la situació social i oferir solucions més properes a la realitat.

maria foto

Maria Comellas Doñate

Nascuda a Viladecans l’any 1949. Tinc formació en Administració i vaig ser regidora del PSUC  a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat durant 20 anys. Posteriorment vaig treballar a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i també al Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya durant el tripartit. Actualment hi sóc jubilada. Vaig formar part de Procés Constituent i actualment formo part de Sant Feliu Feminista, sóc col·laboradora de Fiare – Banca Ètica i formo part de la Junta Directiva del CineBaix.